Bölge Müdürlüğümüzde Vedalaşma

26 Temmuz 2022

Bölge Müdürümüz Sn. Hayrettin YILDIRIM emekliye ayrılacak olan Bölge Müdür Yardımcımız Hamza GÜLŞEN, rotasyon nedeniyle Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğüne tayini çıkan Gümrük Müdürü Melahat ÖZDEMİR, Ege Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğüne tayini çıkan Gümrük Müdürü Ünsal YILDIRIM,  Uludağ Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğüne tayini çıkan Gümrük Müdürü Özer ÇİLDAŞ, Esendere Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğüne tayini çıkan Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Tayfun YILDIRIM ve Iğdır Gümrük Müdürlüğüne tayini çıkan Gümrük Müdür Yardımcısı Tevfik SAMANCI onuruna düzenlenen veda yemeğinde bir araya geldi.

Emeklilik nedeni ile aramızdan ayrılacak olan Bölge Müdür Yardımcımıza plaket takdim eden Bölge Müdürümüz kendisi ile çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek mutlu ve huzurlu bir emeklilik hayatı diledi.

Tayin nedeniyle Bölge Müdürlüğümüzden ayrılacak olan idarecilerimize plaketlerini takdim eden Bölge Müdürümüz, başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik ederek yeni görev yerlerinde de aynı özveri ile görevlerini ifa edeceklerinden şüphesinin olmadığını dile getirerek başarılarının devamını diledi.