Ticaret Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ömer BOLAT'ın Bölge Müdürlüğümüzü Ziyareti

07 Ağustos 2023

Ticaret Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ömer BOLAT, Bakan Yardımcılarımız ve Genel Müdürlerimiz de dahil olmak üzere beraberindeki heyetle birlikte 04.08.2023 tarihinde bölgemizi ziyaret etmişlerdir. Sayın Bakanımız beraberindeki heyetle birlikte İskenderun Limanında 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremler nedeniyle çıkan yangınla alakalı karadan ve denizden incelemelerde bulunmuştur.

Sayın Bakanımız İskenderun Gümrük Müdürlüğünü ziyaretleri esnasında Bölge Müdürümüz Hüseyin TOPÇUOĞLU tarafından deprem sürecinde yapılan çalışmalarla alakalı bir sunum gerçekleştirilmiştir.

 Antakya programı çerçevesinde Sayın Bakanımızın STK’larla yaptığı toplantıların ardında depremden etkilenen esnafları ve geçici yerleşim yerlerini ziyaret etmiş, enkaz kaldırma çalışmalarını yerinde incelemiştir akabinde Cilvegözü Gümrük Kapısı ziyaret edilmiş ve yetkililerden bilgi alınmış olup, Hatay programı sonlandırılmıştır.

Sayın Bakanımız ve beraberindeki heyete bölgemizi ziyaret ederek bizleri onurlandırmaları nedeniyle şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca tüm bu faaliyetler çerçevesinde sürekli yanımızda bulunan Hatay Valimiz Sayın Mustafa MASATLI’ya da vermiş oldukları destekten dolayı Teşekkürü bir borç biliriz.

Saygılarımızla