Bölge Müdürümüz Sn. Hayrettin YILDIRIM ve İdare Müdürlerimiz, İskenderun Kaymakamı Sn. İskender YÖNDEN’i makamında ziyaret etti.

27 Ocak 2021

26 Ocak Dünya Gümrük Günü etkinlikleri kapsamında Bölge Müdürümüz Sn. Hayrettin YILDIRIM ve İdare Müdürlerimiz, İskenderun Kaymakamı Sn. İskender YÖNDEN’i makamlarında ziyaret etti.

Bölge Müdürümüz, İskenderun Kaymakamı Sn. İskender YÖNDEN’e 26 Ocak Dünya Gümrük Günü ve Bölgemiz dış ticaret hacmi ile gümrük işlemleri hakkında bilgi vermiş, Sayın Kaymakamımız da ziyaretten ve gümrük personelimizin başarılı çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getirerek,  

Gümrükler; Bir ülkenin milli egemenliği olarak sınırlarının çizildiği bir nokta da diğer yabancı ülkelerle olan temaslarının sağlandığı özel alanlardır. Bu manada gümrük; ülkemizin bağımsızlık ve hükümranlığı noktasında büyük önem arz etmektedir. 26 Ocak Dünya Gümrük Günü'nü idrak ederken, Uluslararası ticaretin gelişmesine ciddi katkılar sağlayan Doğu Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğümüz başta olmak üzere, bütün Gümrük Sektörü çalışanlarının "Dünya Gümrük Günü"nü içtenlikle kutluyor, tüm çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum.” demiştir.